top of page
  • Foto van schrijverInes Makhan

Waarom "Het Avontuur"?

Ik krijg vaak de vraag: "Waarom heb je gekozen voor de naam "Het Avontuur"?"


Vandaag wil ik daar eens bij stilstaan en de reden voor "Het Avontuur" goed uitleggen.

Het leven is een avontuur vol mijlpalen, tegenslagen, succes, verdriet en bovenal liefde. Zonder deze ervaringen zou ons leven een ontzettend saai, eentonig verhaal worden! Door onze avonturen worden wij gevormd tot wie wij zijn met al onze krachten, zwaktes, talenten en gekkigheden.


En het mooie van jouw avontuur is, je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Vier je successen met je naasten, houdt ze stevig vast wanneer je een tegenslag te verwerken hebt. En durf hulp te vragen wanneer een uitdaging toch groter is dan je zelf aankan.

Hier komt mijn rol als coach om de hoek kijken. Want jou en jouw kind begeleiden wanneer je vastloopt in uitdagingen die het leven biedt, maakt mij erg gelukkig. Mijn expertises zijn hierbij gericht op gedragsproblematiek/stoornissen (bijvoorbeeld autisme en ADHD) en parentificatie.


Niets is fijner dan jou en je kind weer op weg te helpen en jouw uitdagingen om te buigen naar succes! Zodat je met de kennis en ervaring die je op hebt gedaan, met veel meer succes en kracht de volgende uitdaging met volle overtuiging aangaat 💪En daarom heb ik gekozen voor de naam "Het Avontuur"! Want het leven is een groot avontuur, ga je mee?

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page