top of page
  • Foto van schrijverInes Makhan

JAAA I'M BACK BABY!Ook voor mij is het deze gekke corona-periode een uitdaging om gefocust te blijven, juist nu er geen fysieke consults meer mogelijk zijn. Ik koos ervoor om mezelf even terug te trekken. Ik merkte dat ik me niet meer concentreren, de angst voor het virus bekroop mij ook. Daarnaast vroeg mijn andere baan als leerkracht in het SO enorm veel tijd en energie. De leerlingen én ouders viel het thuis lesgeven enorm zwaar en zodoende heb ik eigenlijk mijn coaching toegepast op hen. Wat enorm leerzaam was en veel inzicht gaf voor mijn eigen praktijk! Opeens kwamen andere hulpvragen en behoeftes naar boven, waardoor de uitdaging om ze goed mogelijk ondersteuning te bieden erg groot maar daardoor heel dankbaar was. Het gaf mij weer de inspiratie om andere werkvormen te gaan verzinnen voor de praktijk. Maar bovenal gaf het me weer inspiratie om te kijken naar waar mijn behoeftes lagen. Wat heb ik nodig om weer aan de slag te kunnen gaan, ook al betekent dit misschien wel dat het roer helemaal om zou moeten. Ik heb inspirerende gesprekken gehad met ondernemende powervrouwen om mijn focus weer terug te krijgen, mijn schouders er weer onder te zetten en mijn vizier op mijn doelen te richten. Want die zijn nog steeds onverminderd aanwezig en groter dan ooit! Voor het eerst ga ik aan de slag met social media planningen, wat zeg ik: ze liggen al klaar! Het materiaal is in ontwikkeling en er komen straks zelfs wekelijks filmpjes voorbij! Zo spannend, maar ik heb er zo'n zin in! Daarnaast zijn er twee bijzondere initiatieven waar ik mij bij aangesloten heb om anderen te kunnen ondersteunen in deze onzekere tijden. Hierover zal ik de komende dagen meer informatie geven, dus houdt mijn pagina's in de gaten! Tot gauw lieve iedereen! Blijf gezond 😘
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page