top of page
  • Foto van schrijverInes Makhan

Het verhaal achter mijn logo

Toen ik mijn praktijk duidelijk voor ogen had, was de volgende stap: Een logo!

Ik wilde mijn twee kernwaardes in het logo verwerkt hebben, namelijk de kracht van verbeelding en (natuurlijk) avontuur. Daarbij vind ik de kleur van de avondschemering in de lucht zo mooi, dat ik het die kleuren erin verwerkt wilde hebben. Ik ben nogal visueel ingesteld en zag al snel een kind op een boek die via zijn verbeelding op avontuur gaat. Maar ja, en dan? Ik ben zelf niet de beste tekenaar (lees: ik kan net een potlood vasthouden) dus ben ik op zoek gegaan naar een grafisch ontwerper wiens stijl bij mij paste.


Ik heb mijn match gevonden bij Logolove, wat een aanrader! Ik stuurde hen mijn idee en een paar foto's ter inspiratie, en bij de eerste proefillustratie was het gelijk raak. Met een beetje finetuning en spelen met de kleuren, kwamen we al vrij snel uit bij het logo wat het nu is. En wat ben ik er trots op! Alles wat ik wilde dat het uit zou stralen, is het ook geworden. Ik heb mijn logo nog nooit uit hoeven leggen en mensen zien mijn persoonlijkheid er ook nog eens in. Er worden zelfs associaties met Disney gemaakt! Een blijer mens kan je mij niet maken!27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page