top of page
  • Foto van schrijverInes Makhan

Als je hoofd het even niet weet, volg dan je hart ❤️


En als dat is ook lastig is, kijk dan naar de kinderen om je heen! Zij hebben de gave om hun intuïtie blindelings te volgen. Hun hart en gevoel vertelt hen welke weg ze mogen volgen, zonder de last van de beperkingen die wij ons volwassen zelf zo goed kunnen opleggen.


Wat ik in mijn praktijk terugzie, is zorgen van een volwassene geprojecteerd op een kind. Hierdoor raakt het kind de verbinding met het pure zelf kwijt, kan het niet meer bij de intuïtieve kracht die bij de natuur van het kind hoort. In gevallen waar dit zich langere tijd voordoet, wordt het kind “geparentificeerd”. (Voor meer info, zie link in bio)


Mijn missie is om elk kind weer in volledigheid kind te laten zijn, zonder de zorgen van een ouder te hoeven dragen. En de ouder te begeleiden om zijn of haar eigen pijn een plek te kunnen geven. Om zo de verbinding tussen ouder en kind sterker dan ooit te kunnen maken, waardoor begrip en liefde voor elkaar weer ruim baan heeft ❤️


Geef elk kind de ruimte, tijd en vooral de mogelijkheid om niet te hoeven weten waar het heen wil gaan, om daarna te mogen voelen welk pad het zou mogen bewandelen!


En net zo belangrijk: Gun dit jezelf ook 🥰135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page